Say Hello….

Hoi! Ik ben Ilse de Vries vd Veen,
getrouwd met Mark en moeder van Dion en Fardau
en eigenaar en creatieve brein achter Ilse's Plak.


Heel veel mensen vragen mij wel,hoe kwam je erop om voor jezelf te beginnen
 en die naam......Tsja.
 Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby, wat begon met het pimpen van kastjes, mozaïeken en wat er ook maar was om mooier te maken. Sparen voor een silhouette cameo(sticker apparaat) waar ik de kastjes mee op kon leuken. En kaarten maken.....en ja daarna heel veel meer. En nog meer toen ik de pers aanschafte! Vooral mijn zus en ook meer mensen uit mijn omgeving spoorden mij aan, begin voor jezelf, ga naar de kvk. En zo geschiedde , juli 2016 ging ik met mijn zus naar de kvk. Eerst deden ze wat terughoudend, maar toen ik met foto's kwam en vol passie sprak over mijn uit de hand gelopen hobby! En ja wat word de naam van jouw bedrijf? Ilse's Plak.... wat ooit begonnen was in ons hok achter huis waar voor ik een mooi naambordje mozaiekte...... want ja het was mijn plek, alleen voor mij. Ilse's Plak is daar de friese benaming voor. En ja als je ooit Nederland verovert zij mijn moeder, dan plakt Ilse gewoon alles op, en aan elkaar! Ja in dat hok zit al lang niet meer, maar het is nog steeds mijn plek, waar mijn opslag is want ja ik groei en groei....wie had dat ooit gedacht! Ik zou mijn plek, het hok samen met mijn schoonvader isoleren.... hij kwam en we bespraken samen hoe het zou moeten. Helaas is dat er nooit van gekomen, dat moment was de laatste keer dat ik hem zag 😥 Hij overleed een paar dagen later plotseling in zijn slaap.

 Mijn schoonmoeder vond het ook bijzonder dat ik voor mezelf begon, en ik had het idee dat ze trots was. Helaas was ze erg ziek , en kon ik op de dag dat ik naar de kvk was geweest niet blij zijn...ze overleed dik drie weken later.
 Toen ik mijn logo ontwierp wilde ik iets met een vlinder, voor haar....en zo geschiedde ook de vlinder in mijn logo, voor haar, mijn lieve schoonmoeder.

 En nu twee jaar later! Ilse's Plak bestaat al dik 2 jaar....ik heb het er druk mee, leuk druk want ik wordt er blij van. Dat is toch zo belangrijk dat je dingen doet die je leuk vind, want het leven is kort, dat weten wij maar al te goed. Mijn moeder vraagt wel eens, denk je dat je daar je brood mee kan verdienen?? wie weet ooit .... maar voor nu is het een geweldige combinatie samen met mijn werk in de bediening bij 't Goede in Leeuwarden. Een fijne baan.
 De komende tijd ga ik zo door, want ik ben trots op wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn zaak!

Ik ontwerp , plak, druk en creeer veel bijzondere producten, overal meestal maar 1 of 2 van.
Zo blijft het bijzonder!


 Ilse's Plak
Creatieve uitspattingen waar je blij van wordt!
Sinds 2016 ben ik dit bedrijf gestart, sinds die tijd heel veel mooie, bijzondere maar ook emotionele producten mogen maken. Cadeau's voor geboorte, huwelijk of verjaardag. 
Traktatie,( bedrijfs )kleding , raambelettering, en nog zoveel meer!
Maar ook ter nagedachtenis aan dierbaren.

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/